Opmeten en Bestellen

Je doe het zelf trap opmeten, is helemaal niet moeilijk. We maakten een eenvoudig formulier op waarmee je het makkelijk zelf kunt doen en dan is het uiteraard gratis. De meest gebruikte definities staan erop, met een verklarende tekening erbij.

Heb je wat hulp nodig, aarzel dan niet ons op te bellen (051 67 00 48) of te mailen (info@doehetzelftrap.be). We helpen je heel graag vooruit, nog altijd helemaal gratis. Enkel wanneer we bij jou ter plekke moeten komen, rekenen we een forfaitaire kost van € 150 aan.

Klik op de afbeelding hieronder en je bekomt een versie in pdf. Je kunt die afprinten, invullen, handtekenen en ingescand opsturen naar info@doehetzelftrap.be of per post naar Doe Het Zelf Trap, Stationstraat 62 te 8700 Tielt. Doe Het Zelf Trap is een onderdeel van Graah.

 

Je kunt de opmetingen en je gehele bestelling ook on-line doorgeven via "On-line bestellen". Het gaat sneller en we geven je er een extra korting van € 30 voor: een mooi voordeel voor een kleine moeite!

 

Hierna ontvang je van ons de orderbevestiging met de voorschotfactuur voor de helft van het afgesproken bedrag. Van zodra deze factuur betaald is, stoppen we de trap in productie.

Als de trap, eventueel met de bestelde balustrade, klaar is, krijg je van ons een bericht en ook de saldofactuur. Wanneer die laatste betaald is, kan je de zelfbouwtrap bij ons komen afhalen (of sturen we je hem toe indien dit zo afgesproken is).

Reken een productietijd van 6 weken. Die periode gaat in van zodra wij je betaling van de voorschotfactuur ontvangen.

DESIGNTRAPPEN AAN STERKE PRIJZEN

Naast het model op deze website hebben we nog een gans collectie aan designtrappen (ook met verlichting, glas, ...), steeds tegen interessante voorwaarden. Je kunt ze in onze showroom op het onderstaande adres komen bekijken; bel vooraf wel even om af te spreken.

Graah by Demasure

Zonnestraat 3, 8573 Tiegem (Anzegem)

+32 (0)51 67 00 48 - info@doehetzelftrap.be